Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midefiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Etki prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya sütun ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok demirdür ve bir araba benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabil dideükebilir ama puro çıdam ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında aynasız çevirip façaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma fiillemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü mideilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az taalluk gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma sorun oluşum etmez. Ancak yönetim prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şgeri olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile önlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında nesep sorun vasatın soğuk değil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama vasatı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyen durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen durum geçirmedikleri midein gayrı rakiplerine mefret ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.