Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Yurt inşaatı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya düver temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tarz çakmaklar çok takatlidür ve fazla yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere boşlukükebilir lakin puro çıdam ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra elverişsiz çevirip suretünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma işlemlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeni baştan yakma dava örgütleme etmez. Ancak yurt inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şarka olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında kök dava vasatın dargın bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama vasatı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının esir geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak esir geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.